« Обратно към ФИРМИ

СИТАЛ БЪЛГАРИЯ EООД

    • Адрес:
    • София, Промишлена зона Гара Искър - Север, ул. Поручик Неделчо Бончев 10
    • България

От 1997 година Ситал стъпи на пазара със създаването, иновациите и развитието на своите продукти и за няколко години успя да докаже, че като се държи на качеството на изпълнението и доверието това носи резултати и за тези, които произвеждат и за тези, които използват продукта.

Продуктите на нашата компания предлагат уникални и пълни решения в системата за предпазни мрежи срещу насекоми, които покриват всички нужди на производителите.

Използвайки разнообразни материали и дизайн, за да бъдат едновременно функционални и красиви, системите Ситал са пригодени към всички видове врати и прозорци, към стари и нови рамки.

Работещите в завода са технически обучени и опитни хора, които с изпълнението си гарантират качество на крайния продукт и същевременно с това могат да окажат всяка техническа помощ на клиентите ни.

Компанията е в състояние да отговори на всички изисквания на пазара в областта на производството на мрежи срещу насекоми и заедно с това предлага помощ след закупуване на продуктите ни.

Ситал държи на своите ценности от самото си основание.Черпейки своето вдъхновение от нуждите на пазара, Ситал продължава да създава нови продукти. Нашите работници съзнават своято голяма отговорност към продуктите, които създават и това ни поставя на една от водещите позиции на пазара.