« Обратно към ФИРМИ

СИТИ КОМФОРТ ЕООД

    • Адрес:
    • Варна, ул. Ген. Колев 5
    • България

Фирмата възниква през 1993 година, като ЕТ „Сити Комфорт”, чийто предмет на дейност е алуминиева дограма и стъклопакети. През този период средномесечното производство е около 50 - 100 кв.м. дограма, което изцяло се осъществява с ръчен труд и в цех от 30 кв.м.
През 1995 година фирмата се преобразува в „Сити Комфорт” ООД и е специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиеви и PVC дограми, окачени фасади и фасади от стъкло, зимни градини, фасадни обшивки и други.
През Януари 2003 г. фирмата преминава и на обучение за „технологичните изисквания и норми за монтаж, регулировка и експлоатация на заключващи системи”, като получава Удостоверение от немската фирма “SIEGENIA-AUBI” KG.
От 2005 г. „Сити Комфорт” ЕООД  работи по изисквания на ISO 9001:2000, като притежава сертификат № 174217, издаден от BVQI през юни 2005 г. Доказателство за качественото производство на „Сити Комфорт” ЕООД е и полученият Сертификат от немския концерн за производство на профили „Kоmmerling Kunstsroff GmbH”, който се „явява гаранция за най-високо качество на продукцията и услугите на посочения производител, осигурено обучение и периодичен контрол на спазване на техническа дисциплина”. От Юли 2005 г. „Сити Комфорт” ЕООД има правото да носи името „Оторизиран производител” на прозорци от системата Kоmmerling.

- PVC дограма Kоmmerling
- Алуминиева дограма
- Обков
- Фасади
- Зимни градини