« Обратно към ФИРМИ

СЛАВЯНКА ВМ ЕТ

    • Адрес:
    • София, ул. Пирин 28
    • България
    • 1618

Фирма „Славянка-ВМ” е създадена от инж. Димитър Пирнарев през 1991г. Стартира като строителна фирма в качеството си на подизпълнител на обекти в АЕЦ Козлодуй, София и Пловдив. Запазвайки строителната си дейност фирмата паралелно се специализира в производство на изделия от дърво.

Днес, години по – късно, фирмата е утвърден производител на интериорни врати със собствена пазарна ниша. Името „Славянка-ВМ” е гаранция за качество и коректност пред партньори и клиенти.

Централния офис се намира в гр.София, а производствената и складовата бази се намират в гр.Враца. Собствена транспортна система обслужва всички потребности от доставка на суровини и материали до доставка на готова продукция до клиента. Монтажни групи на фирмата осигуряват затвореният цикъл на производство и предаване на изделието.

Фирма „Славянка – ВМ” е специализирана в производство, доставка и монтаж на итериорни врати и мебели от дърво, MDF и ПДЧ. Разполага с богата производствена и складова база разположена на площ от над 1700 кв.м. в град Враца.