« Обратно към ФИРМИ

СОЛАРС-75 ЕООД

    • Адрес:
    • Бургас, к-с Меден Рудник, бл. 435, вх. 5
    • България

„Соларс-75”ЕООД винаги е имала за цел да предоставя продукти и услуги , които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните очаквания на всеки един от нашите клиенти вече над 15г. Ефективността на този подход подчертава факта, че 99% от поръчките Ни са от препоръки от доволни клиенти.

Фокусирането Ни върху водещи Eвропейски фирми,/ALUPLAST,ALUMIL,PLUSTEC,MACO/лидери в последните иновации на пазара ни позволява успешно да прилагаме техните технологични решения в производството на врати и прозорци.

Нашият капитал са хората - техния опит, умения и креативност формира силата и потенциала на компанията Ни. Професионализмът на персонала изграден с опит не по-малко от 8 години във фирмата гарантира високото и професионално ниво на умение позволяващо бърз и качествен монтаж, защитавайки правата на своите клиенти за гаранционно и сервизно обслужване.

С индивидуалният си подход към всеки клиент, предоставяме възможност лесно да си изберат висококачествени продукти и услуги предлагани от Нас на оптимално добра цена.

Довършително - ремонтните дейности с гаранция се извършват от специалисти с доказан дългогодишен стаж.

Чрез нашите продукти и услуги Вие получавате професионални решения за Вашите идеи.