« Обратно към ФИРМИ

СОЛИД 55 ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Магнаурска школа 5
    • България
    • 1784

Солид 55 е българска фирма с близо 30-годишна история. Компанията предлага на световния пазар уникални продукти в сферите на сигурността, заключващите системи и дизайна. Портфолиото на Солид 55 включва блиндирани врати за апартаменти и къщи, интелигентни блиндирани врати, интериорни врати, входни пространства, пожароустойчиви и многофункционални врати, както и гаражни врати за бита и индустрията.

Основен акцент в портфолиото на Солид 55 е производството на интелигентни врати с електроника, които притежават скрито, невидимо заключване. Разнообразието от функционалности, вложени в този продукт като управление чрез мобилен телефон или touchscreen дисплей, улесняват максимално ежедневието и превръщат всяка интелигентна блиндирана врата във верен пазач на всеки дом.

Клиентите и партньорите на компанията могат да намерят разнообразие от модели, дизайнерски решения и функционалности в Шоурум Солид, който има претенции да бъде сред най-модерните и просторни изложбени центрове в България.

Производствената база на Солид 55 е разположена в град Елин Пелин. Заводът е с площ 14 000 кв. м. и е оборудван с най-модерни машини и технологии.

Фирмата разполага с изключително добре развита дилърска мрежа в цялата страна с над шестдесет точки на продажба, както и представители в Македония, Румъния, Сърбия, Словения. През 2017 година компанията стъпи на американския пазар с близо 500 врати за новопостроена жилищна и административна сграда в Ню Йорк.

Солид 55 предоставя на своите клиенти комплексност в предлагането на висококачествени продукти с уникални характеристики. Богатият асортимент от продукти е с CE маркировка, а ефективното управление на качеството е съгласно стандартите на ISO 9001:2008.

- Блиндирани врати

- Интелигентни врати

- Интериорни врати

- Метални врати Feri

- Гаражни врати

- Врати за общ вход /входни пространства/