« Обратно към ФИРМИ

СОЛИД 55 ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Магнаурска школа 5
    • България
    • 1784

Солид 55 е българска компания, която вече двадесет години оперира на българския пазар, като представя високотехнологични и конкурентноспособни продукти, които изцяло задоволяват желанията и потребностите на клиента. Продуктовото портфолио на компанията включва: блиндирани, интериорни, интелигентни, гаражни, промишлени врати, както и врати за общ вход.

Солид 55 има съвременен производствено административен комплекс SOLID на обща площ 4800 кв. м., в който през януари 2011г. бе открит най– големият Шоурум за врати в България. С осигурен паркинг!

В град Елин Пелин е разположена новопостроената производствена база  на Солид 55. Заводът е с площ 14 000 кв. м. и е оборудван с най-модерни машини и технологии.

Фирмата разполага с развита дилърска мрежа в цялата страна с над шестдесет точки на продажба, има собствени изложбени центрове в град София, както и представители в Сърбия, Гърция и Словения.

Солид 55 предоставя на своите клиенти комплексност в предлагането на висококачествени продукти с уникални характеристики. Богатият асортимент от продукти е с CE маркировка, а ефективното управление на качеството е съгласно стандартите на ISO 9001:2008.

Солид 55 е съосновател и пълноправен член на Асоциация “Български врати и прозорци”.

- Блиндирани врати
- Интелигентни врати
- Интериорни врати
- Feri
- Гаражни врати
- Врати за общ вход


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!