« Обратно към ФИРМИ

СТАБИЛ М

    • Адрес:
    • София, бул. Цар Борис III 282
    • България

Април 1996 г. "Интертайм Континентал" открива цех и шоу рум на бул."Цар БорисIII".
"Интертайм Континентал" регистрира търговска марка Стабил М, специализирана за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, вътрешни и външни врати, фасадни и покривни конструкции,зимни градини. Така голяма част от построените обекти се оборудват с дограма собствено производство.
Използва се многофункционален обков на фирма G-U - Германия.Технологията позволява изработка на разнообразие от геометрични форми - триъгълни, сводести и др.
Стабил М предлага пластмасова дограма WEISS PROFIL, която се характеризира с дългогодишна трайност, гарантирано качество и изключителна устойчивост и функционалност. Пластмасовите профили с допълнителна четвърта камера и допълнително гумено уплътнение създават оптимална топло и шумоизолация. Новата австрийско-българска система дава възможност за изпълнение на елегантни меки форми, съобразени със съответния архитектурен стил.
Стабил М предлага и алуминиева дограма. Фирмата работи с гръцки алуминиеви профили на Alumil. Предлагат се различни системи с прекъснат термомост, които се характеризират с висока шумоизолация, херметичност на уплътнението, механична здравина, елегантност и лека подръжка. При алуминиевата дограма се използва богата и устойчива цветова гама по каталога на RAL. Предлага се остъкляване с различен вид стъкла и стъклопакети, според изискванията за шумо-, звуко- и топлоизолация.

- PVC дограма Weiss profil
- Алуминиева дограма Alumil
- Щори
- Фасади
- Зимни градини
- Интериорни врати