« Обратно към ФИРМИ

ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

    • Адрес:
    • София, район Панчарево, с. Казичене, индустриална зона Казичене-Запад
    • България
    • 1532

ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД работи успешно в сферата на строителството от създаването си през 1998 година. Основната ни дейност е насочена към проектирането, изработката и монтажа на архитектурни конструкции от алуминий, PVC и стомана.

Вярваме, че вече няколко години проектираме успешно гледната Ви точка за успех. С вашата подкрепа и доверие се превърнахме в емблема на компетентност и качество.

Благодарение на нашите партньори ние на практика разполагаме с неограничени възможности за пълното задоволяване на Вашите потребности по отношение на качеството, здравината, комфорта. Гордеем се, че работим в тясно сътрудничество с водещи европейски производители с неоспорима репутация като:

- SCHÜCO – Германия /алуминиеви и PVC конструкции/;
- Glaverbel – Чехия /стъкло/;
- ETEM – Гърция /алуминиеви конструкции/ и Etalbond /алуминиеви композитни панели/;
- WURTH – Германия /скрепителни елементи/;
- BOSCH – Германия /професионална техника/;
- JANSEN – Швейцария /стоманени конструкции/;
- DORMA – Германия /системи и автомати за врати, автоматични врати/;
- TORMAX – Швейцария /автоматични врати/;
- ALUMIL – Гърция /алуминиеви конструкции/;

Съвместната ни работа е гарант за многообразните, неограничени архитектурни решения и качеството на инженеринговата дейност.

Гарантираме дълъг експлоатационен живот, устойчивост, гъвкав модел при определяне на цените и константно отношение при задоволяване изискванията на нашите клиенти, прецизност по отношение на качеството на предлаганите материали и услуги. На това наше професионално кредо дължим отличната си репутация както в професионалните среди, така и в очите на онези, които с наша помощ промениха дома, офиса, въобще живота си – нашите клиенти.

Разполагаме с модерна производствена база, оборудвана със специализирани високотехнологични машини за изработка на алуминиева и PVC дограма и конструкции, със собствен транспорт и с възможности за монтаж на територията на цялата страна. “ТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ” разполага и с висококвалифициланИ специалисти – проектанти, технически и производствени екипи – гарант за стриктното изпълнение на договорените срокове за приключване на нашите ангажименти.