« Обратно към ФИРМИ

ТЕХНОУУД ЕАД

    • Адрес:
    • София, бул. Околовръстен път 35
    • България
    • 1404

Technowood е вашият нов стабилен партньор - производител и доставчик на широка гама продукти от иглолистна и широколистна дървесина. Компанията разполага с най-големия и съвременно оборудван завод в бранша на Балканите и един от най-големите в световен мащаб.

Technowood е част от групата на Балканстрой - компания с традиции в изпълнението на всички видове инженерни проекти и проекти за промишлено и гражданско строителство.
В портфолиото на компанията са включени някои основни групи продукти за строителството - кофражни греди (трегери), многослойни греди за конструкции, трислойни кофражни платна, масивни врати, пълнежни интериорни врати, дървена дограма със стъклопакет, биопелети за отопление, дървени къщи от естествени материали.

Technowood е внедрила система за цялостен и ефективен мониторинг, която следи производствения и търговския процес и гарантира оптимални резултати за клиентите ни. Компанията притежава международен сертификат за качество ISO 9001, разработва система за управление на околната среда по ISO EN 14001 и внедрява международния стандарт OHSAS 18001 за безопасни условия на труд.

Същевременно, капацитетът на завода позволява поддържането на изключително атрактивни цени на произвежданите продукти в сравнение с аналогични продукти, предлагани в България и региона от български и чуждестранни производители.

Technowood е социално-отговорна компания, чиито основни приоритети са екологичността и грижата за околната среда. Заводът работи по изцяло безотпадна технология, която намалява до минимум разхищаването на дървен материал и напълно елиминира възможността за замърсяване на околната среда. Technowood използва само вносна дървесина, като по този начин не ощетява красотата на българската природа.