« Обратно към ФИРМИ

ТЕХНОУУД ЕАД

    • Адрес:
    • София, бул. Околовръстен път 35
    • България
    • 1404

Technowood е вашият нов стабилен партньор - производител и доставчик на широка гама продукти от иглолистна и широколистна дървесина. Компанията разполага с най-големия и съвременно оборудван завод в бранша на Балканите и един от най-големите в световен мащаб.

Technowood е част от групата на Балканстрой - компания с традиции в изпълнението на всички видове инженерни проекти и проекти за промишлено и гражданско строителство.
В портфолиото на компанията са включени някои основни групи продукти за строителството - кофражни греди (трегери), многослойни греди за конструкции, трислойни кофражни платна, масивни врати, пълнежни интериорни врати, дървена дограма със стъклопакет, биопелети за отопление, дървени къщи от естествени материали.

Technowood е внедрила система за цялостен и ефективен мониторинг, която следи производствения и търговския процес и гарантира оптимални резултати за клиентите ни. Компанията притежава международен сертификат за качество ISO 9001, разработва система за управление на околната среда по ISO EN 14001 и внедрява международния стандарт OHSAS 18001 за безопасни условия на труд.

Същевременно, капацитетът на завода позволява поддържането на изключително атрактивни цени на произвежданите продукти в сравнение с аналогични продукти, предлагани в България и региона от български и чуждестранни производители.

Technowood е социално-отговорна компания, чиито основни приоритети са екологичността и грижата за околната среда. Заводът работи по изцяло безотпадна технология, която намалява до минимум разхищаването на дървен материал и напълно елиминира възможността за замърсяване на околната среда. Technowood използва само вносна дървесина, като по този начин не ощетява красотата на българската природа.


Do NOT follow this link or you will be banned from the site!