« Обратно към ФИРМИ

ТЕЛКОМ

    • Адрес:
    • София, ул. Монтевидео 66
    • България
    • 1632

Основни акценти в дейността ни са- поликарбонат, навеси, козирки от поликарбонатни плоскости, метални конструкции, фасади и покриви, навеси, тенти за стадиони, басейни, енергийна ефективност.

Директен внос на многослойни поликарбонатни плоскости – Арис е изключителен представител за България на водещата европейска фирма Rodeca GmbH, производител на поликарбонатни плоскости, фасадни термопанели и покривни панели; Доставка на плътни поликарбонатни плоскости и широка гама на цветни поликарбонатни плоскости; Арис е един от първите вносители на поликарбонатни плоскости в България и натрупа изключително разнообразен и ценен опит в монтажа и изпълнението . Ние предлагаме най- голямо разнообразие от окантващи и свързващи алуминиеви профили, крепежни елементи, специализиран силикон. При нас клиентите получават консултация за правилния избор на подходящите поликарбонатни плоскости, намаляване на разходите и подобряване на енергийната ефективност.

Термопомпи - Нов акцент в дейността на фирмата е доставка и монтаж на термопомпи. Инсталиране на отопление с термопомпа води до 4 пъти снижаване на разходите за отопление и висока енергийна ефективност.

АРИС® е сертифицирана по международния стандарт ЕN ISO 9001:2008 и прилага ефективна Система за управление на качеството, което е гаранция за високото качество на продуктите и услугите, които предлага на своите клиенти.

Фирмата проектира и изпълнява цялостно оранжерийни комплекси и парници. Предлагаме различни видове - стоманено-стъклени, стоманено – поликарбонатни и стоманено - полиетиленови оранжерии. Всички видове са със напълно автоматизирани системи за управление.

Предлагаме също всички необходими системи за оранжерийните комплекси – термоекран, проветрителна, отоплителна, напоителна, система за микродъждуване и мъглуване, система за дозиране на препарати, както и хидропонна система.