« Обратно към ФИРМИ

ТЕОЛИНО ПЛАСТ ООД

    • Адрес:
    • Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 55
    • България
    • 4023

teolino600Основана през далечната 1990г. в Пловдив, „Теолино Пласт" ООД е пионер в производството, доставката и монтажа на ПВЦ външни ролетни щори. За изключително кратко време фирмата става лидер на пазара, утвърждавайки марката „Теолино Пласт" като гаранция за перфекционизъм, професионализъм и избор на най-добро качество.

Това неминуемо води до следващото ниво в развитието на фирмата – собствено производство на всички профили за външни ПВЦ ролетни щори и пълен набор от аксесоари за тях. За постигане на високите цели, които си е поставило, дружеството инвестира значителна част от своите приходи и оборудва производствена база с модерни производствени съоръжения, внос от Германия, позволяващи увеличаване на производствените мощности. Това води до бурно повишаване на обема на работа и положителен растеж на финансовите резултати.

През 2003г. „Теолино Пласт" ООД започва да предлага на клиентите си и висококачествена ПВЦ дограма – системите на Dimex, Accord, Schüco, произведени в Германия и Австрия, марки от световна величина, с дългогодишни традиции и утвърден престиж.

2004г. - С цел оптимизиране качеството на предлаганите продукти, фирмата въвежда Система за управление на качеството, съгласно изискванията на международния стандарт DIN EN ISO 9001:2000.

2005г. - „Теолино Пласт" ООД започва съвместна дейност с „Профилинк" ООД, производител на ПВЦ профили за прозорци и врати. Създава цех за разкрой и собствено производство на прозоречни модули с марката Profilink. С това поставя началото на нов етап в областта на производството на дограма и стъклопоставянето в страната, имайки удоволствието да представи на българския и чуждестранен пазар неоспоримото съвършенство и високо качество на всички продукти Profilink.

2007г. - годината, дала старт на големия възход на фирмата. Компанията е съумяла да извоюва доверието на големи банкови и фирмени организации, фирмени структури и държавни учреждения. Ресурсната осигуреност на фирмата с оглед на служители, собствени мощности и широката мрежа от коректни партньори, позволява организация и изпълнение на мащабни проекти – курортни комплекси в Пампорово, Бургас, жилищни сгради, училища и детски градини в Пловдив, София, Смолян, Сопот. Налице е развита дистрибуторска мрежа, включваща над 200 фирми-представителки във всички краища на страната. Успешно работи с чуждестранни клиенти от Гърция, Италия, Белгия, Франция.

2009г. - продължава успешното изкачване по стълбата на успеха и професионалното си развитие - „Теолино Пласт" ООД е прието за пълноправен член в Камарата на строителите в България, Централен Професионален регистър на строителя, което допринася за успешното участие в търгове за обществени поръчки и спечелени над десет такива. От май, 2009г. „Теолино Пласт" ООД се помещава в нова, по-голяма производствена база, с площ 12 000 кв. м.

2011г. - фирмата преминава успешно сертификационен одит и въвежда две системи за управление на качеството - съгласно EN ISO 14001:2004 – система за управление на околната среда и BS OHSAS 18001:2007 – за управление на здравословни и безопасни условия на труд. Усилията на ръководството са насочени към подобряване приложимите стандарти във всички нива на организация, намиране на нестандартни решения, съобразени с индивидуалните изисквания на своите партньори, повишаване квалификацията на всички служители и създаване на възможности за професионално израстване.

Днес фирмата е утвърдено име, символ на високо качество и професионализъм, резултат от натрупан опит и традиции, концепции и иновации, стратегии и възможности за подбор, градили се над 20 години.

- PVC и алуминиева дограма с марката “Profilink”,

- PVC и алуминиеви външни ролетни щори

- Вътрешни щори - вертикални и хоризонтални алуминиеви (венециански), римски, руло и дървени и др.