« Обратно към ФИРМИ

ТИ-ЕЛ ПЛАСТ ООД

    • Адрес:
    • София, ж.к. Люлин, бул. Петър Дертлиев бл. 649
    • България
    • 1336

Ти Ел Пласт предлага PVC, алуминиева дограма и щори. Фирмата разполага с богат асортимент от разцветки за вертикални и хоризонтални щори. Работим с профили от лидерите в Германия - KBE, VEKA, TROCAL.

KBE
PVC прозорците с профили на KBE предлагат всички предимства, които днес можете да очаквате от един прозорец.

VEKA
- Euro Line
Елегантна оптика чрез 15 градуса скосяване.
Този широко разпространен своеобразен дизайн впечетлява чрез своите традиционни, правилни форми.
Пригоден за старо и ново строителство - икономична алтернатива за обекти с минимални (ниски) изисквания по отношение на топлоизолацията.
Моделът придава на Вашият дом истински характер и завършена красота.

- Soft Line
Хармония и естетика обединени в перфектност.
Заоблеността на всички видими кантове, съчетани с високостойностна функционалност и изключителни топло- и звукоизолационни качества, придават на модела една лична оптика - солиден профил, интегриращ се навсякъде.
Обединяването на форма и несравнимо качество задоволява и най-изтънченият вкус.

- Прозорец алуминий ЕТЕМ 45
Този прозорец се изработва от алуминиев термо профил ЕТЕМ Е-45 със стъклопакет с дебелина 24 мм. Избира се най-вече за административни сгради и/или помещения за офиси и магазини.

- Прозорци и врати с плъзгане
Изработени са от студен алуминиев профил "ETEM", система Е-1600/ 47 мм. Тяхната функционалност позволява използването им като вътрешни преградни стени. Прозорците и врати с плъзгане са добро решение за спестяване на пространство във вашия дом или офис. Предлаганите варианти за пълнеж са разнообразни – ПДЧ, термопанел, витражни или огледални стъкла.

ПВЦ дограма Trocal
Петкамерна ПВЦ система с ширина на профила 70 мм. Предлага се в богата цветова гама. На системата може да бъде монтиран стъклопакет с дебелина 24 мм или 32 мм. Механизмите за отваряне и затваряне на прозореца са произведени от фирма "МАКО" - Австрия. Коефициентът на топлоизолация при този профил е 1,3 W/м²K. Тази система позволява монтаж на подпрозорeчни ПВЦ дъски, щори и мрежи против насекоми.