« Обратно към ФИРМИ

ТИСЕНКРУП МАНЕКС ТП

    • Адрес:
    • София, бул. Янко Сакъзов 68, ет. 3, ап. 27
    • България
    • 1504

ThyssenKrupp Hoesch Bausysteme
е компания на ThyssenKrupp Steel AG

Hoesch Bausysteme GmbH е Вашият отговорен партньор за контакт за покривни, стенни и таванни метални елементи и системи.

Като предприятие на ThyssenKrupp Steel, фирма Hoesch Ви предлага в този пазарен сегмент най-богатата продуктова програма в Европа за перфектно съгласувани решения за промишлено и гражданско строителство, както и за сгради, предназначени за охлаждане и дълбоко замразяване.

Няма други системи за строителство, които са се наложили по света така, както трапецовидните и вълнообразните профили или панелите тип “сандвич” (многослойни панели). С нашите леки, едроразмерни самоносещи и предварително обработени строителни елементи имате на разположение най-успешните строителни системи, с които ще сте в състояние да изграждате строителни обекти в най-различни варианти и размери по най-икономичния начин.

Когато става дума за икономия на сградна площ със стройни строителни конструкции, за по-ниско тегло и спестяване на разходи, за изключително кратки срокове за строителство или за високи изисквания по отношение на качеството и естетическото оформление – производствената палитра на Hoesch ви предлага всички предимства, които са от решаващо значение за едно съвременно строителство. Високите стандарти за качество, професионалната логистика и иновационните разработки на продуктите, определят компанията като лидер на пазара.

На база на дългогодишния и опит и съвременни производствени мощности, ThyssenKrupp произвежда и доставя разнообразните продукти в съответствие с поръчките и точно навреме. Hoesch доставя годишно над 3,7 милиона квадратни метра висококачествени продукти в почти всички европейски страни.