« Обратно към ФИРМИ

ТРОКАЛ

    • Адрес:
    • София, кв. Бояна,ул. Даскал Стоян Попандреев 4
    • България
    • 1616

AluFusion
Алуминий и пластмаса в единствено по рода си съчетание

AluFusion е иновативна профилна система с дълбочина на вграждане 70мм. Нова по рода си тук е връзката между алуминия и пластмасата. В допълнение към характерните за алуминиевата капачка свойства AluFusion разполага и с приплъзваща връзка между алуминиевия функционален профил и пластмасовото крило. Напълно отпада нуждата от стъклодържателна лайсна.

Излишно става и влагането на стомана в пластмасовия профил, тъй като статиката се носи от алуминиевия профил. Така се постига по-нататъшно подобряване на топлозащитата, като AluFusion достига U-стойност от 1,2 W/m² K. Дори шумозащитните характеристики се повишават до клас на шумозащита 5.

Пластмасовите профили се произвеждат от рециклирани материали и безоловно стабилизирано ПВЦ.

AluFusion се предлага във вариантите крило и каса в една равнина с дизайн с подчертано прави линии, както и с „полуизместени равнини“ на крило и каса.

Огромни пространства за архитектурна игра се разкриват и чрез възможността за изграждане на прозоречни площи с до 3,5 метра височина без съчетаване на отделните полета както и на подвижни крила с до 2,5 метра височина.

- PVC профилни системи