« Обратно към ФИРМИ

ВАС ПРО ООД

    • Адрес:
    • София, кв. Овча Купел, ул. Месечинка 7 В
    • България
    • 1373

Фирма “ВАС” е инженерингова фирма в областта на покривните и хидроизолационни работи, създадена през 1991 г. До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти – инженери  и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Водени от молбата на група софийски архитекти, фирмата създава фасадна вентилируема система, в която основна роля играе финишният продукт Lamellon. Хоризонтално наредени, върху алуминиева субконструкция, изделия от поцинкована ламарина с полиестерно покритие при обща дебелина от 0,55 mm, и с геометрия, която да придава необходимата коравина за устойчивост на ветрови натоварвания.

Така е постигната обшивка, предназначена да защитава фасадата от атмосферни влияния и да осигурява естетично завършване, чрез системни детайли, по целия периметър и около дограмата. Следва да отбележим, че по този начин се осигуряват плътни фуги с цвета на ламелите и не се налага да се използват допълнително приготвени ленти, прикрепвани чрез лепене. Отделните съставни части на системата понасят температурните разширения и не образуват нежелани фуги през експлоатационния период. Може да се търси много сполучливо цветово кореспондиране с различни елементи по покривите и фасадите на сградите, като чела на козирки, бордове и водоотливни системи, поради използването на един и същ екстериорен материал.

Системата Lamellon с размер на ламела: 21 см, дължина до 300 см и монтаж на фуга от 2 до 4 мм.

Самите елементи Lamellon са произведени от доста евтин материал, което прави цялата система изключително приемлива, съизмерима с крайната цена на контактните фасади и в пъти по достъпна от останалите вентилируеми аналози.

- фасадни решения
- производство
- улуци и окомплектовки
- покривни и стенни панели
- керемиди
- хидроизолационни мембрани
- подкеремидни мембрани
- аксесоари за покрив
- специални мембрани
- покривни прозорци
- инструменти
- абканти и машини