« Обратно към ФИРМИ

ВЕ ЕС ЕС БЪЛГАРИЯ ООД

    • Адрес:
    • София, ул. Пловдивско поле 15, офис 3
    • България

"Ве Ес Ес България" ООД е официален партньор за България на Wilh. Schlechtendahl & Söhne GmbH & Co (WSS Gmbh), водещ немски производител на обков и профили за стъклени врати и витрини; обков за алуминиеви и метални врати; обков за алуминиеви прозорци и специални фасадни решения. Фирма WSS Gmbh е с дългогодишен опит и добре позната сред своите контрагенти на международните пазари като специализиран производстводител на премиум продукти с доказано качество и утвърден дизайн.

Критерий за качество е сертификацията на всеки един от продуктите и маркировка „Произведено в Германия".

"Ве Ес Ес България" ООД участва активно в процеса на проектиране и изпълнение - от консултиране на концептуалното решение съвместно с архитекти и дизайнери, до окончателното завършване и предаване на обекта.

Предоставената от нас експертна консултация, съпътстваща всеки един от продуктите, започва от фазата на идейното решение, минава през монтажа и продължава с гаранционното и следгаранционно обслужване.

За нашите клиенти и пазара в България "Ве Ес Ес България" ООД организира семинари с експертно-търговска и монтажна насоченост в своя център за практически обучения.