« Обратно към ФИРМИ

ВЕСТА ЕТ

    • Адрес:
    • София, бул. Христо Ботев 133
    • България

ВЕСТА е фирма, специализирана в сферата на проектиране, производство, остъкляване, доставка и монтаж на РVС, АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА и СТЪКЛОПАКЕТИ. ВЕСТА разполага със собствен транспорт и собствена напълно обурудвана производствена база с машини, настроени по немски стандарт, включваща:

- Цех за РVС дограма;
- Цех за алуминиева дограма;
- Цех за стъклопакети.

Капацитетът на производствените мощности е 1 700 м2 дограма и 2 000 м2 стъклопакети месечно при едносменен режим на работа.

Фирмата е директен вносител на РVС профили – система КВЕ – Германия и притежава сертификат.

Работниците в производствените цехове са обучавани от германски специалисти и високата им квалификация е гаранция за перфектното изпълнение на произвежданите конструкции.

Фирмата разполага с компетентни консултанти и технически специалисти, които проектират и предлагат оптималния вариант /като цена и техническа спесификация/ за изпълнение на възложената от Вас поръчка.

При разкройка на дограмата и стъклата се използва софтуерен продукт на Astrokettle Algorithms, която оптимизира процеса на производство и позволява свеждането на произведствените разходи до минимум, което благоприятства осъществяването на продажби на разумни цени.