« Обратно към ФИРМИ

ВИБО

    • Адрес:
    • София, бул. Ген. Тотлебен 89
    • България

Нашата фирма е създадена през 1990 година. "ВИБО" е една от първите частни фирми в България, усвоили производството на алуминиева дограма с вносни профили. За изминалия период сме монтирали продуктите на своето производство на стотици обекти в страната и чужбина. Сред тях са 32 банкови сгради и офиси, множество жилищни и административни сгради, хотели,болници, бензиностанции и други. Участници сме на шест изложения на Международния Пловдивски Панаир.

Фирмата има натрупан богат опит в изработката и монтажа на окачени алуминиеви фасади от всякакъв тип / с капачка, полуструктурна, структурна/, както и на фасадни облицовки от композитни алуминиеви панели. "ВИБО-Т" разполага със собствена производствена база и необходимото оборудване за работа с алуминиевите системи "ALUMIL" /Гърция/, "ALPIN" /Гърция/ и "METRA" /Италия/.

"ВИБО-Т" изработва и монтира и PVC дограма. Предпочитаните от фирмата профили са трикамерните и петкамерните немски профили на PLUSTEC - ALUMIL и четирикамерните български профили по австрийски лиценз BLICK. Обковът е регулируем, немски на фирма SIEGENIA.

Висококвалифицираният екип от проектанти, технически кадри и монтажници е нашата най-голяма гордост и гаранция за успешна и качествено свършена работа.