« Обратно към ФИРМИ

ВИП АЛ 07 ООД

    • Адрес:
    • Русе, Индустриален Парк
    • България

„ВИП АЛ 07”ООД е компания с утвърдени позиции на българския и чуждестранен пазар в областта на производството и монтаж на PVC и алуминиева дограма, всички видове вътрешни и външни ролетни щори, комарници, охранителни ролетки, гаражни врати.
Основните цели на компанията са пряко обвързани с целите по качеството (заложени в Системата за управление на качеството ISO 9001:2000 – предстоящо сертифициране) и дефинирани с удовлетвореността на всеки наш клиент.

ВИП Ал 07 ООД е регистрирана през 2007 година в град Русе и въпреки че е новосъздадена днес, фирмата е съвременно предприятие, оборудвано с най-съвременна и модерна техника и технологии за производство, гарантиращо високо качество на произвежданата продукция, отговарящо на съвременните изисквания на клиентите. Производствената база е разположена върху 5000 м2 и 2000 м2 застроена площ в Индустриален Парк Русе.

Фирмата работи с едни от най-реномираните производители на профили за алуминиева и PVC дограма: ALUMIL, ALTEST, PROFI LINK, VEKA, KMG, WIESS PROFIL, REHAU. Използваните брави, дръжки и аксесоари в производството на фирмата са внос от Германия – SIEGENIA AUBI, MACO.
 

- PVC дограма
- Алуминиева дограма
- Ролетки и гаражни врати
- Щори
- Комарници
- Врати Sabutom
- Бариери Sabutom
- Пилони Sabutom
- Мотори Sabutom - задвижвания