« Обратно към ФИРМИ

ЮНИПЛАСТ ООД

    • Адрес:
    • София, Красно село, ул. Костенец 12 <br>(срещу гараж Земляне, преди р. Владайска)
    • България

Фирма ЮНИПЛАСТ ООД е основана през 1997година. Още през същата година й е присвоено званието Оторизиран производител на PVC дограма KÖMMERLING.

Днес Юнипласт е един от най-големите производители на PVC дограма в България (капацитетът на фирмата е 2500 - 3000m2 месечно). Основната част от дейността й се осъществява в района на гр. София, където е производствената база на фирмата. Тя обаче е в състояние да реагира бързо и ефективно на територията на цялата страна, или директно, или посредством някой от своите партньори в редица градове.

Характерно за Юнипласт е високото качество на произведената от нея немска PVC дограма KÖMMERLING. Производството е оборудвано с високотехнологични машини с компютърно /CNC/ управление, основните от тях с немски произход. От оферирането и проектирането, до производствения процес и доставката на дограмата на обектите, дейността на фирмата се осъществява на базата на компютърна обработка на данните и задаване на параметрите.

Във фирмата е създадена организация за непрекъснат контрол на качеството на изработваната продукция. От 2000 година Юнипласт притежава Сертификат за качество - ISO 9001:2000.

В съответствие с изискванията на Министерството на благоустройството и регионалното развитие “Юнипласт” притежава Българско Техническо Одобрение за влагане на своите продукти в строителството и има правото да издава "Декларация за съответствие" според изискванията на ЗУТ.

- PVC прозорци и балконски врати
- Зимни градини
- Остъклени балкони и тераси
- Интериорни и входни врати
- Мрежи против насекоми
- PVC первази
- Щори