C.R. Laurence с три нови обкова за врати за душ кабини

С три нови продуктови линии обков за врати за душ кабини CRL прави голяма крачка напред в сегмента баня – така компанията вече може да предложи свои собствени решения за душ на европейския пазар.

Трите линии обков от CRL са предназначени за различни приложения и ще бъдат пуснати на пазара този месец. Според разработчиците новите панти за душ врати се отличават с елегантна форма, интелигентно конструирани капачки за винтове, възможности за регулиране, както и отличен дизайн и изработка.

Продуктите включват: Серия Lugano – компактна повдигащо-спускаща панта с вграден монтаж; Серията панти Bellagio за люлеещи се врати, включваща регулируема нулева позиция, напълно затворени винтове и минимална затваряща фуга; заключваща панта Como, също с напълно покрити винтове и, подобно на Bellagio, подходяща за врати с тегло до 50 кг и проекция от един метър. Всички фитинги за врати за душ кабини са изработени от месинг и се предлагат с хром гланц или матово черно покритие.

„Нашата гама панти за душ врати досега се отличаваше с висококачествени продукти, които отговаряха предимно на американския и не толкова на европейския пазар по отношение на дизайна и функционалността“, споделя Доминик Хинцен – управител на C.R. Laurence за Европа, и добавя: „поставихме си за цел да разработим нови продуктови линии, специално за европейските клиенти, и по този начин да отговорим на нуждите на пазара относно дизайн, функционалност, качество и цена.“

Според Хинцен компанията е атрактивен партньор за всичко, свързано с душовите пространства, и може да предложи всички необходими продукти в сегмента, включително поддържане на добри складови наличности и изгодни транспортни условия.

Вижте също...