Cembrit представя чисто нова фасадна плоскост с безкрайни възможности за дизайн

Cembrit

Върху новата иновативна фасадна плоскост на Cembrit може да бъде приложен почти всеки дизайн, който да придаде нов вид на сградата и да служи като истинско отражение на творческото виждане на архитектите.

Представете си, че можете да преобразите цялостния облик на сградата само с минимални усилия. С новата фасадна плоскост Cembrit Patina Signature компанията дава възможност за промяна на малки детайли или дори на цялостния облик на сгради и фасади. Новата технология на Cembrit позволява релефно изписване на шарки или мотиви по два начина, което позволява на архитектите и строителите да превърнат сградите в художествени платна.

Cembrit

„На практика поставяме върху фасадната плоскост фолио с дизайнерския мотив и обработваме с пясъкоструйка около него, като по този начин създаваме вариант, в който преобладава или Cembrit Patina Rough, или Cembrit Patina Original, обяснява Тина Вид Балисагер, продуктов мениджър „Фасади“ в Cembrit.

За Cembrit винаги е било изключително важно да работи в тясно сътрудничество с клиентите и сега компанията добавя ново измерение към партньорството си с архитектите.

Cembrit

„Архитектите са далновидни и креативни професионалисти, които искат да дадат своя принос към обществото, в което живеем. С нашите продукти искаме да предоставим материали с гарантирано качество, които могат да подкрепят и укрепят техните визии и креативност. И Cembrit Patina Signature прави точно това, предоставяйки на архитектите и клиентите почти безкрайни възможности за дизайн“, заявява Тина Уид Балисагер.

За повече информация – Вента Груп.

Може да харесате още...