Циментофазерни плоскости от най-големия производител в Европа

Cetris

Cidem Hranice, a.s. – Cetris Division е най-големият производител на циментофазерни платна в Европа. Годишният капацитет е 55 000 м3. Фабриката на Cetris е създадена през далечната 1987 г. в Чехия, а производството стартира през 1991 г. Циментофазерните плоскости намират приложение в изграждането на стени, подови и подпокривни системи, вентилируеми окачени фасади и други. Категоризирани са по EN 13501-1 като негорими в клас по реакция на огън A2-s1, d0. Циментофазерните плоскости са здрави, леки, устойчиви на влага, мухъл, замръзване и насекоми. Не съдържат опасни вещества и осигуряват шумоизолация от 30-35 dB.

Cetris

Видове циментофазерни плоскости

Съставът на циментофазерните плоскости е: дървени частици – 65%, цимент – 25%, вода – 10% и хидратиращи съставки. Продуктовата гама на производителя се разпределя в две основни направления – плоскости с финиш и плоскости без финиш. Към днешна дата се предлагат 14 различни вида циментофазерни плоскости, като постоянно се разработват нови, за да се задоволят специфичните нужди и изисквания на всеки клиент.

Плоскости без финишна обработка – класифицират се в няколко колекции според повърхността и приложението – Cetris Basic, Cetris PD, Cetris PDB, Cetris PDI, Cetris Profil, Cetris Akustic, Cetris Incol и Cetris Akustic Incol.

Cetris

Плоскости с финишна обработка – колекции Cetris Plus, Cetris Profil Plus, Cetris Profil Finish, Cetris Finish, Cetris Akustic Finish, Cetris Lazur, Cetris Profil Lazur.

Cetris

Универсалното приложение и нарастващата популярност превърнаха циментофазерните плоскости на Cetris в един от най-търсените и предпочитани продукти на пазара. Колекциите на бранда са използвани за реализиране на редица референти обекти в целия свят.

Cetris

Циментофазерни плоскости Cetris в Conforma

Conforma е ексклузивен представител на Cetris за България. Компанията предоставя цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти. Conforma е партньор и официален дистрибутор на доказани световни производители като FunderMax (HPL плоскости), Alpolic (алуминиеви композитни панели), Laminam (широкоформатен гранитогрес), Euramax (алуминиева архитектурна ламарина), Feldhaus Klinker (облицовъчни клинкерни тухли), Silbonit (фиброциментови плоскости) и други. Екипът на Conforma притежава над 15 години опит, свързан с проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място.

За повече информация – Конформа.

Може да харесате още...