Дълготрайно решение за вентилируеми фасади

Laminam

Революцията в дизайна на фасади с изключително леки керамични плочи, които са с големи размери и минимална дебелина. Това превърна Laminam в лидер в бранша, който е известен по цял свят благодарение на способността си да съчетава творчеството с технологичните иновации. Употребата на керамичните плочи с марка Laminam за фасади отвори нови хоризонти по отношение на естетиката, инженерството, логистиката и екологичната устойчивост.

Производителността на широкоформатните плочи ги прави перфектни за фасади, които осигуряват енергийна ефективност и шумоизолация. Външните стени на сградата могат да бъдат облицовани по три различни технически начина, а именно върху измазана външна облицовка, върху вентилируема фасада и с външна изолационна система. Второто решение, създаващо пространство между външната стена на сградата и облицовката, осигурява най-добрата шумоизолация и топлоизолация.

Laminam

Керамични плочи Laminam за вентилируеми фасади

Вентилируемата фасада е отлично решение за дизайнерите, които основават професионалното си поведение на принципите на зелената архитектура. Това дава възможност за максимална енергийна ефективност на сградите, защото ги прави изключително устойчиви от екологична гледна точка. Тя предлага по-голяма гъвкавост на използване, тъй като може да бъде адаптирана към съществуваща сграда, без да е необходима архитектурна намеса по външните стени.

Laminam

Керамичните плочи на Laminam са подсилени с фабрично залепена стъклофибърна мрежа. Монтажът е удобен и лесен благодарение на минималната дебелина, големите размери и ниското тегло на плочите. Това води до намаляване на транспортните и логистични разходи, както и на времето за работа. Освен предимствата на приложение, керамичните плочи на компанията Laminam имат присъщи технически характеристики, които ги правят особено подходящи за използване като външни облицовки. Част от тях са антиабсорбиращите свойства, устойчивостта на UV лъчи и термични удари, както и високата устойчивост на механични натоварвания, износване и химикали.

Laminam

Къде да откриете продуктите на италианския иноватор?

Официален дистрибутор на пълната продуктова гама на Laminam за България е търговската и инженерингова компания Conforma, която е специализирала дейността си в доставката на цялостни решения за вентилируеми фасади и интериорни обшивки с висококачествени продукти. В шоурум Laminam Bulgaria в град София са изложени над 150 декора в цял размер (1х3 метра), както и различните приложения на материала: декорация на подове и стени, кухни, кухненски плотове, мебели и маси.

За повече информация – Conforma.

Може да харесате още...