Дървени прозорци и входни врати от Kneer в нови модерни цветове

Kneer

Немската компания Kneer-Südfenster разшири обширната си цветова палитра за дървени прозорци и входни врати с 16 допълнителни цвята. Те включват различни нюанси на сивото, които изглеждат далеч по-натурални и следователно по-топли от обичайните нюанси на сивото, но също така и нови зелени, червени и сини тонове, както и полупрозрачно бяло.

Kneer

В системата за естествени цветове (NCS) всеки непрозрачен цвят е дефиниран и описан до най-малките детайли. Това е с цел да се гарантира, че всеки прозорец и всяка врата имат точно цвета, който е бил поръчан. От друга страна, остъклените дървени повърхности рядко са идентични, тъй като глазурите показват цвета на естествената дървесина и нейната структура. Така те променят цвета си в зависимост от вида дърво, от който са изработени. Въпреки това новите цветове следват тенденцията към натуралните цветове и са подходящи за подчертаване на ефекта на дървото.

Kneer

Новата цветова диаграма на компанията сега включва 30 нови нюанса. Така потребителите имат избор от общо 50 цветни варианта независимо дали са с непрозрачни цветове или глазури.

За повече информация: Kneer-Südfenster

Може да харесате още...