Дървено-метална прозоречна система Connex cube

Дървено-металният прозорец CONNEX cube, който е част от продуктовото портфолио на профилните системи Schüco, обединява предимствата на натуралния материал дърво и високо устойчивия на атмосферни влияния алуминий. Прозорецът впечатлява със своята естетична оптика: дървото от вътрешната страна допринася за уютната атмосфера, а отвън алуминиевото покритие – елоксирано или боядисано, може да бъде адаптирано според желанията на строителите.

Системата CONNEX cube отговаря на най-високите изисквания по отношение на топлоизолация и шумоизолация. Както при нискоенергийното, така и при традиционното строителство всеки дом с дървено-метален прозорец е „добре облечен” през зимата. Прозорците CONNEX cube предлагат добро съотношение на цена и качество, практически те не се нуждаят от поддръжка и се отличават с дълъг живот. В България с помощта на търговския представител на Schüco – Алу Кьониг Щал ЕООД вече има осъществен обект със системата Connex cube.

CONNEX cubе се характеризира със забележителни показатели

1. Спестява енергия и разходи. Голямата строителна дълбочина на дървото спомага за намаляването на топлопреминаването, което редуцира потреблението на енергия и понижава разходите за отопление.

2. Непретенциозност. Иглолистното дърво от вътрешната страна на прозореца и висококачествено EPDM средно уплътнение придават чувство за уют и топлина.

3. Дълголетие. Устойчивият на атмосферни влияния алуминий от външната страна на прозореца предлага цялостна защита срещу метрологични условия и гарантира дълъг живот. Цветовото многообразие почти няма граници.

4. Шумоизолация. При изискване звукоизолиращите стъкла предлагат сигурна защита от нежелан шум. Опционално може да се интегрира допълнителна защита във всеки стъклопакет.

5. Сигурност. Комбинацията на специален обков и защитни стъкла отговаря на най-високите изисквания по отношение на защита от взлом.

6. Естетика. Прозорецът впечатлява от една страна отвън с прецизна изработка на металната конструкция, както с каса и крило в една равнина, и от друга страна със забележителен кубичен дървен контур отвътре.

В България вече има осъществен обект със системата Connex cube.

Може да харесате още...