Deceuninck показва новости в National Self Build & Renovation Centre

Deceuninck

Deceuninck е вече с постоянно изложбено пространство в National Self Build & Renovation Centre, Swindon, UK- изложение, което отваря врати през месец февруари тази година.

Изложението е привлякло над 200 000 посетителите откакто е открито. То е замислено изключително да посреща нуждите на хората, които строят, ремонтират или реновират сами. Тук продуктите на Декьонинк са добре представени на вниманието на собствениците на жилища, на професионалистите в промишлеността, строителните специалисти, студентите, медиите и търговците.

Roy Frost, управляващ директор в Deceuninck обяснява: „Това изложение е идеалното място да покажем нашите продукти. Наскоро, в партньорство с фирма New Wave Doors представихме иновативната врата Deceuninck New Wave „Slide & Swing“, която се превърна в голям хит сред посетителите през уикенда. Вратата функционира по уникално различен начин. Тайната е в самото й име – всяко крило се задвижва и приплъзва независимо, така че вратата може да се отвори във всяка една точка и след това всички крила едновременно се подреждат по местата си. Собствениците на жилища могат да конфигурират начина на отваряне, без да заемат излишно вътрешно пространство от стаята“.

Deceuninck New Wave

„Ние също имаме своя луксозна врата – Monorail, която представяме“, продължава Рой. „Посетителите наистина оценяват размера на плъзгащите се рамки с техния тънък профил и очакваната панорамна гледка. Плъзгачите се движат гладко и позволяват светлината да навлезе широко в дома. Тук ние помагаме на хората, които реновират или сами строят дома си, да планират успешно своите проекти, показвайки им предимствата на Deceuninck. Това е още един начин да подпомогнем производителите и монтажниците, като убедим първо собствениците на жилища, които ценят качеството да предпочитат и търсят качествените продукти на Deceuninck.”

Може да харесате още...