Deceuninck представя новите си продукти за 2021 година

Deceuninck

На виртуалното изложение BAU Online Deceuninck ще представи най-новите си разработки в областта на прозоречните профили и строителните продукти.

За Deceuninck 2021 година е изцяло свързана с новата платформа iCOR – първата универсална платформа за профили на прозорци и врати, която наскоро бе отличена с Германската награда за дизайн 2021. Със своя усъвършенстван дизайн iCOR е модулна система, с която могат да се комбинират всички типове профили за различни крила и рамки.

Използване на нова технология и нови продукти

iCORПлатформата iCOR позволява използването на новата технология ThermoFibra, която подсилва крилата на прозорците с вградени безкрайни нишки от стъклени влакна. Те стабилизират значително прозорците и вратите и позволяват постигането максимални стойности на топлоизолация. С новата технология може да се откажете от стоманената армировка в пластмасовите прозорци или врати, а стойностите на топлоизолацията при прозорците се увеличава до Uf 0,88 W/m2K.

ThermoFibra позволява реализирането на максимални размери със значително по-ниско тегло. Освен това значително ограничава термичните промени в PVC материала. Намаляването на широчината на лицето на профилите от 112 mm на 109 mm, както и повишената защита срещу взлом също се дължат на използването на технологията с фибростъкло. В процеса на обработката обикновено са необходими само незначителни настройки на машината, а мястото за съхранение и времето за обработка са значително намалени.

Deceuninck

Въпреки пандемията, отделът за разработка и целият екип на Deceuninck все още работят по подготовката за пускането на пазара на новата рамка iCOR Elegant 84 mm.

Elegant Grando предлага традиционния външен вид на солиден PVC прозорец и успява хармонично да се комбинира с всички желани архитектурни стилове.

Deceuninck представя и последните иновации в областта на строителните продукти.

Фокусът тук е върху новата система за щракване, която улеснява инсталирането на терасата на двете системи Twinson Terrace Majestic Pro и Character Massive.

Twinson Click е модулна алуминиева конструкция. Тя дава възможност за дълготрайна и устойчива конструкция на терасата чрез монтаж без винт.

Може да харесате още...