Deceuninck Великобритания пусна нов калкулатор за пестене на енергия

Deceuninck Великобритания пусна нов калкулатор за пестене на енергия, един инструмент, който ще помогне на производители и монтажисти да продават повече.

Калкулаторът е на разположение на www.deceuninck.co.uk и е много лесен за ползване. Заедно с собственика на жилището, инсталаторите просто избират от поредица от падащи менюта, които показват каква енергия може да се спести от прозорците във времето. Спестяванията са наистина впечатляващи.

Например, за една самостоятелна къща с единично остъкляване и централно отопление може да очакват спестявания от близо £ 6,000 паунда за период от 10 години, чрез подмяна на прозорците с прозорци на Deceuninck с двоен стъклопакет. Над 30 години спестяването ще нарасне до повече от £29 000 паунда – което е сериозно спестяване за клиенти, които планират да останат в дома си в дългосрочен план. Фирмата предлага богат избор на стилове на прозорци, в зависимост от това дали собствениците притежават традиционен или съвременен имот.

 Рой Фрост, управляващ директор на Deceuninck Великобритания, обяснява: “Ако някога сте се опитвали да убедите собственик да похарчи малко повече, за да получи много повече, или сте се опитвали да покажете на собственик на жилище, че вашите прозорци ще  му спестят много пари през живота на един енергоспестяващ прозорец, то тогава вие ще знаете какво предизвикателство може да бъде. Потребителите са се научили да бъдат цинични, като предпочитат реални цифри пред сладките думи. “

Рой продължава: “Новият калкулатор на Deceuninck за пестене на енергия лесно, бързо и авторитетно ви помага да покажете на собствениците как да пестят пари, като харчат повече с вас. Това трябва да бъде бизнес партньорство, което прави бизнеса по-добър за клиентите. “

Може да харесате още...