Декьонинк България със среща-презентация пред водещи архитекти на пазара

Deceuninck

Декьонинк България продължава активна комуникация с водещи архитекти на пазара. На 31 май, в партньорство със Съюза на Архитектите в България, екипът на Декьонинк представи последните тенденции в своите професионални изделия в залата на САБ на ул. „Кракра“ 11 в София.

Представени бяха продуктите на компанията, сред които серията Елегант с нейните отличителни характеристики: превъзходна термична и акустична изолация и нисък екологичен отпечатък. Представени бяха също повдигащи се и плъзгащи се врати и платформата iCOR – първата универсална платформа за профили на прозорци и врати.

Deceuninck

В класическата атмосфера на „меката“ на архитектурата, инж. Аспарух Щерев представи пред гостите-архитекти и студенти по архитектура и второто издание на конкурса „Свързани пространства.“

Елегантното събитие беше последвано от коктейл, на който в неформална атмосфера професионалистите продължиха обсъждането на посоките в съвременната архитектура и строителство.

Повече информация ще намерите на сайта на компанията.

За Deceuninck: 

Компанията е основана през 1937 г. от Бенари Декьонинк, а членове на неговото семейство са в управлението на групата Deceuninck и до днес. Със седалище в Hooglede-Gits, Белгия, Deceuninck е вторият по големина производител на PVC дограма в Европа. Разполага с 15 производствени предприятия и 21 склада на дистрибуторски центрове. Доставя материали за производство на дограми в повече от 90 страни по света. Българският офис на Deceuninck е основан през 2000 г. и осигурява продажби, маркетинг, клиентска и техническа поддръжка на територията на цялата страна.

Може да харесате още...