Декьонинк представя новата си 80 мм прозоречна система Legend

Legend

Основни характеристики:

Проектирана при спазване на най-високи критерии за експлоатационни характеристики, системата Legend с 6 камери и ширина на профила от 80 mm се превръща в най-подходящия основен строителен компонент за вашия дом.

Профилите в системата Legend са произведени в съответствие със стандарта TS EN12608-1. По-голямата строителна ширина позволява в системата Legend да се поставят стъклопакети до 52 mm, като по този начин постига високо ниво на топлоизолационни характеристики.

Legend е разработена с концепция от 80 mm платформа, 6 камери, 3 уплътнения (средно уплътнение) и по-нисък коефициент на топлопроводимост (Uf).

Стойността на Uf е 0,92 W/m2 K.

Висока ефективност на топлоизолацията:

Системата за PVC прозорци и врати Legend е проектирана така, че да предложи възможно най-добрите характеристики според местонахождението на вашия дом. Тази система е 80 милиметрова, 6 камерна със средно уплътнение, като всичко това е проектирано с цел да се постигне оптимално добър коефициент на топлопреминаване.

 (Uf = 0,92 W/m2 K).

Статична устойчивост:

Най-подходящият профил за региони с голямо натоварване от вятър. Ширината от 80 mm и по-широката камера позволяват по-дебели армировки, които осигуряват увеличени стойности на статична устойчивост. Серията Legend се предлага в широка гама от профили, за да ви осигури врати  и прозорци с по-широк изглед.

Продуктово разнообразие:

Legend се състои от широка гама профили. Основните профили в системата са стандартни каси, каси с перваз, крила за прозорци, крила за врати с отваряне навън и навътре. В допълнение можем да предложим и много завършващи профили – колона 90 градуса, тръба, уширители за каса, архитрави и др.

Възможности за остъкляване:

Системата Legend позволява поставянето на стъклопакети от 24, 30, 36, 44 и 52 mm при всички прозорци и врати. Legend предлага решения за всеки вкус със своите приложения за дебелина на стъклото и богати цветови алтернативи.

Технически характеристики:

Ширина на профила 80 mm
Брой камери 6
Брой уплътнения 3 (Средно уплътнение)
Вид уплътнение TPE Сиво/ Черно/
Стъклодържател С едно краче – PCE гума
Остъкляване 24,30,36,44 и 52 mm
Стандарт EN 12608
Коефициент на топлопреминаване Uf: 0.92 W/m2K

Legend

Цветови възможности:

PVC прозоречната система Legend отговаря на очакванията на потребителите, предлагайки разнообразие от цветови опции.

Legend

Брошура Legend.

За повече информация – Декьонинк България.

Може да харесате още...