„Ролпласт“ организира детски празник за децата на своите служители


Пана, наречени „Децата на Ролпласт“, ще красят офиса на лидера в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България.

Децата на служителите на „Ролпласт“ оставиха отпечатъци от ръцете си на две пана, които ще бъдат окачени в централата на компанията в Костинброд. Това стана по време на организирания от „Ролпласт“ – най-големия производител на PVC, дървени и алуминиеви дограми в България, празник за служителите и техните семейства, който се проведе на 26 май в производствената база на компанията в Костинброд.

Събитието бе изпълнено с много игри, изненади и забавления за децата. Под вещото ръководство на популярния водещ на кулинарно предаване Ути Бъчваров малчуганите приготвиха за своите родители сандвичи и вкусен миш-маш. За направата му бяха използвани 300 яйца, а счупването им се превърна в една от атракциите на деня. Своеобразната детска надпревара излъчи четирима финалисти, майстори на трошенето на яйца, които получиха  медали от домакина на събитието.


Празникът имаше и благотворителен характер. Бяха събрани детски книжки, които ще бъдат дарени на библиотеката към читалище „Неофит Рилски“ в Костинброд. Дарителската кампания сред служителите на „Ролпласт“ ще продължи до 12-ти юни. Всички събрани книги ще бъдат предоставени на библиотеката, за да стигнат до още повече деца.

За по-малките гости на празника имаше друго творческо предизвикателство – урок по декоративната техника декупаж. Те дадоха нов живот на скъсани детски книжки, като изрязваха картинки от тях и ги апликираха върху четири  маси.


Украсените с детския декупаж маси ще бъдат поставени в новостроящата се административна сграда на „Ролпласт“.

Всички деца се включиха във викторина с въпроси, свързани с дейността на компанията, в която работят техните родители. По повод Деня на детето „Ролпласт“ подари играчки на по-малките и раници на по-големите синове и дъщери на своите служители.


Веселият и вкусен празник продължи с дегустация на приготвените с помощта на малчуганите лакомства, много усмивки и емоции.

„Ролпласт Груп“ АД е създадена през 2000 г. като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори. За 18 години компанията се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори не само в България, но и в Европа. През  2016 г. Ролпласт разширява продуктовата си гама като започва производство и на дървени прозорци и врати. Фирмата има производствена база с обща площ от 32 000 кв.м., През 2017 г. „Ролпласт Груп“ АД  вложи 10.8 млн. лв. в разширяването на производствената си база в Костинброд, като изгради ново производствено хале с площ  11 170 кв. м.

Може да харесате още...