Динамичен екип: Rehau и Mepa представят заедно свои иновации

Rehau

Rehau представи заедно с Mepa – Pauli und Menden – първата иновация от съвместното продуктово портфолио на търговското изложение ISH във Франкфурт. Това е системно решение, което съчетава предстенната система на Mepa с продукти на Rehau за санитарен монтаж. Комбинацията създава перфектно координирана система, от която могат да се възползват както проектантите, така и фирмите за монтаж.

Предстенната система nextVIT се комбинира със системата Rautitan за инсталация за питейна вода и Raupiano Plus за битова канализация. Rautitan е универсална система за питейна вода и радиатори без О-пръстен и без олово, Raupiano Plus предлага отлична звукопоглъщаща способност, иновативни решения за противопожарна защита и позволява икономичен монтаж.

Rehau

Mepa е част от групата Rehau от края на миналата година. С това партньорство двете компании имат за цел да съгласуват портфолиото си, да разработят съвместна продуктова стратегия и да се превърнат във водещ доставчик за управление на водите в имотите. Представянето на съвместните продукти на щанда на Mepa показва колко бързо тази работа дава резултати и носи ползи както за производителите, така и за проектантите.

Снимки: Rehau

Може да харесате още...