До 19 февруари Българска строителна седмица предлага 15% отстъпка за изложители

Oт 16 до 19 март 2016 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе 16-о издание на международната специализирана изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.

До 19 февруари Българска строителна седмица предлага 15% отстъпка за изложители.      

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се утвърди като една от най-представителните изложби за отрасъла. Тя предлага възможност както на известни, така и на нови фирми от строителния бранш да покажат актуалните си продукти и решения. Участието на фирми производители или вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограма и врати, химически продукти, топло- и хидроизолации спомага за тяхното бъдещо развитие и утвърждаването им на българския и европейския пазар.

Изложбата предоставя неповторими възможности за осъществяване на b2b срещи с лица, вземащи решения, и професионалисти от строителния бранш от страната и чужбина. Посетителите на последното издание на Българска строителна седмица бяха 8500, а представените на изложението фирми над 170. Сред тях 126 директни изложители и 44 подизложители от България и други държави. Със собствени щандове се представиха компании от Германия, Полша, Румъния, Италия, Испания и Китай.

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА  е форум, на който се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии и затова изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори, строителни експерти.

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще се проведе паралелно с 23-ото издание на Security Expo (сигурност, съвременни комуникации и технологии).

 

Може да харесате още...