Добре дошли в World of Windows (WOW)!

rehau

REHAU Window Solutions създава уникално преживяване в Ерланген, Германия

REHAU Window Solutions представя нова концепция за комуникация с пазара чрез платформа за събития в безопасна среда. Това е World of Windows (WOW) 2022, ново пространство, което ще отвори врати тази пролет.

От самото начало REHAU се стреми да поддържа близки отношения със своите партньори, поддържайки ефективна комуникация с тях, независимо от променящите се условия. Новото пространство е още една стъпка напред в развитието ѝ. Един от многото акценти в WOW ще бъде представянето на дългоочакваната от бранша разработка на новото поколение на GENEO RAU-FIPRO-X.

„Като системен доставчик, трайно фокусиран върху своите партньори и служители, здравето и безопасността винаги са били наш основен приоритет. В безопасната, но впечатляваща среда на World of Windows 2022, ние създаваме хибридна концепция, свързвайки дигиталния и аналоговия свят. Резултатът е атрактивно и вдъхновяващо пространство за среща с индивидуалните решения, създавани от REHAU Window Solutions за нашите партньори по цял свят“, казва Карстен Хойер, изпълнителен директор на фирмата.

rehau

WOW 2022: място за диалог и взаимодействие на 600 квадратни метра

WOW 2022 в Ерланген, Германия е отличен отговор на нарастващите потребности на пазарите от комуникация, диалог и иновации. Това е пространство за диалог и взаимодействие в един свят на преживяванията, разположен на 600 m². Така фирмата продължава да развива дигиталната платформа WOW, получила наградата German Brand Award 2021, като допълва идеята за дигиталното изживяване с аналогово и безопасно пространство, даващо възможност за среща и взаимодействие с решенията на системния доставчик.

„Партньорите на REHAU Window Solutions ще се възползват от WOW 2022 чрез индивидуални срещи с иновативни решения в областта на профилите, интелигентните продукти, дигиталните услуги и устойчивото развитие, на съответния национален език и с личен експерт като лице за контакт“, казва Петер Коцур, Директор Маркетинг.

Успешни отговори на глобални въпроси като: устойчивост, дигитализация и урбанизация

„REHAU Window Solutions винаги се фокусира върху успеха на всички свои партньори и върху поддържането на ефективна комуникация с пазара. Ежедневно нашият мотивиран екип е изцяло отдаден на това. През тази, определяща тенденциите, 2022 година ние ще представим множество иновативни и цялостни решения. Те ще предоставят на пазарите успешни отговори на глобалните мегатенденции като устойчивост, дигитализация и урбанизация. Очакваме с нетърпение старта на WOW 2022, където ще продължим да пишем заедно историята на успеха на GENEO RAU-FIPRO-X, в интерес на нашите партньори и за предоставяне на нови възможности за бъдещето: Create difference. Grow business“, казва още Хойер.

За повече информация – REHAU.

Може да харесате още...