Дограми от алуминий и дърво с ново покритие

kneer-holzalufenster

Благодарение на новата си фина текстура, алуминиево-дървените прозорци на немската компания Kneer-Südfenster  не само изглеждат по-елегантно, но и покритието им ги прави още по-здрави и издръжливи. Фирмата представя нов дизайн за прозорци с иновативна повърхност с фина текстура. Алуминиевата външна обвивка има не само по-висококачествено покритие, но благодарение на матовата си фина структура, то е по-здраво и издръжливо в сравнение с гладка, лъскава повърхност.

kneer-holzalufenster

Благодарение на специалния начин на покриване на алуминиевия профил, новата повърхност е много по-малко чувствителна и по нея не остават видими отпечатъци, например от пръсти. Фината структура е устойчива на удари и надраскване и е особено добре защитена от корозия и UV-лъчи. Това прави тези прозорци още по-устойчиви, тъй като новата структура осигурява трайна издръжливост, без да се жертва качеството на алуминиевата повърхност.

С иновативното алуминиево покритие, Kneer-Südfenster отговаря на желанията на строителите и архитектите, защото тази повърхност е в съответствие с новите тенденции в дизайна и е много търсена. Предимствата на новото качество на повърхността са толкова убедителни, че компанията смята в бъдеще да го направи стандарт и за всички други системи с алуминиеви повърхности. Това означава, че освен алуминиево-дървените и алуминиево-пластмасовите, също и алуминиевите прозорци ще са изработени с тази изключително фина текстура. Компанията обещава, че от средата на годината всички алуминиеви системи ще се предлагат с новия дизайн.

Може да харесате още...