Дограми от Salamander със сърцевина от пяна – какви са предимствата

Salamander Window

Salamander Window & Door Systems прехвърля един устойчив високотехнологичен материал, познат от конструкцията на самолети и вятърни турбини към конструкция на прозорци, като заменя стоманената армировка в прозоречните рамки със силно изолираща, стабилна сърцевина от пяна.

При конвенционалните пластмасови прозорци с малко по-големи размери е обичайно да се вкарва твърд стоманен профил в голямата профилна камера от съображения за статичност и стабилност. Salamander използва различен подход при evoCore + и предлага високотехнологично ядро ​​от пяна за своята система greenEvolution.

Salamander Window

Патентован, рециклируем и подходящ за пасивни къщи.

Според производителя, evoCore + е направен от 100% рециклирани PET бутилки и по този начин допринася активно за опазването на климата и ресурсите. Освен това при производството почти няма отпадъци и след фазата на използване материалът може да се върне обратно в цикъла.

Подсилените прозорци evoCore + могат да бъдат произведени в същия размер като нормалните прозорци и да постигнат ниво на защита от взлом до RC2. Топлоизолацията на прозореца се подобрява с около 10% и съответства на стандарта за пасивна къща съгласно IFT насоките WA-15/2. Освен това evoCore + е приблизително 75% по-лек от съответния стоманен профил.

Може да харесате още...