Doorco пуска нова колекция стъкла

Doorco

Английският производител на композитни врати Doorco, обяви пускането на нова колекция от стъкла. Тя е разработена в сътрудничество с широка мрежа от доставчици и съдържа над 40 стила декоративно стъкло.

„Стъклото за врати вече е неразделна част от дизайна на вратата и клиентите все повече гледат на Doorco като на доставчик на всички компоненти за вратите им“, казва Дан Съливан от Doorco. „Още преди предизвикателствата на 2020 г. доставката на стъкло за врати беше проблем, така че по-рано тази година започнахме работа по нова колекция стъкла от по-широк кръг доставчици. Основната цел беше да се развие по-стабилна верига за снабдяване. Чрез нея можем да контролираме доставките, качеството и избора. Това ни позволява ефективно да управляваме собствените си запаси, да изпълняваме по-добре обещаните услуги и да предлагаме на клиентите обновена гама с нови дизайнерски решения“.

В новата колекция Doorco поддържа много от популярните декоративни опции и добавя 15 нови и ексклузивни дизайна, които са комбинация от традиционни и модерни стилове.

Новата колекция е платформа за по-нататъшно разработване на някои оригинални дизайнерски идеи.

Doorco

Съвместно с креативния консултант Jeyda, компанията наскоро създаде розови врати, а нова ѝ композитна врата, задвижвана от технологията на GRiPCORE Technology,  ще бъде пусната в началото на следващата година с поръчков дизайн на стъкла.

Може да харесате още...