Дръжки за врати следват формата на ръката

Париж и Мадрид – два метрополиса – символ на стил и добър дизайн. Едноименните модели на дръжките за врати на Karcher Design с тригонометричната си форма идеално прилягат към човешката длан. Дизайнът е разработен в сътрудничество с международно наложилия се дизайнер Итамар Харари. В комбинация с висококачествената неръждаема стомана и използването на технологията за розетка в три части, и двата модела обещават не само перфектна визия, но и висока стабилност и отличното качество на Karcher Design.

Продуктите се предлагат в матова благородна стомана с кръгла и квадратна форма на розетката. Налични са и в многократно награждавания цвяткосмическо черно“, който допълва елегантната и непреходна форма и подчертава особено добре естествените ръбове на продукта.

И при двата модела потребителите могат да разчитат на изключително приятен допир, уникален и отличителен дизайн.

Paris ER55

Акцентът на този модел, в допълнение към безупречната геометрия, е скосеният край, който е разделен на два различно оформени елемента чрез добре определен ръб – дръжка, следваща формата на ръката ви.

„При този модел беше обърнато много внимание на обединяването на две основни теми: ергономията и дизайна. Триъгълното напречно сечение осигурява лесен и сигурен захват, а контурният връх няма остри ръбове. Всички детайли са комбинирани в един дизайнерски език с прави линии и повърхности“, споделя Итамар Харари за Paris ER55.

Madrid ER56

За разработването на Madrid ER56 съществена роля изиграва Paris ER55. Тригонометричната форма е запазена, но дръжката е извита нагоре. Така се създава естествен допълнителен замах. Скосеният край тук също отстъпва и е заменен заменен от добре оформен и равномерно прибран триъгълник.

„Дръжката се извива към потребителя в гладка, подканяща крива. Дизайнът е комбинация от основни геометрични форми, които са балансирани с приятни детайли“, обяснява Итамар Харари за Madrid ER56.

И при двата модела е налице опростен и бърз монтаж. Дръжките за врати на Karcher Design са предназначени за нови домове, реновиране, оборудване на сгради, офиси или частни жилища.

Може да харесате още...