Двойносгъваемите врати са идеални за лятото

През топлите месеци няма нищо по-добро от връзката с природата, била тя и само на градския балкон или тераса. Ако планирате ремонт в дома си или сте в процес на строеж на жилище, двойносгъваемите врати са опция, която си струва да обмислите. Те са проектирани така, че да увеличат максимално светлината и пространството, с възможност да се сгъват, за да отворят вашия дом към градината или да свържат две вътрешни помещения.

Двойносгъваемите врати от PVC се предлагат в различни конфигурации, за да отговарят на всякакви изисквания. Можете да имате до шест стъклени секции с няколко опции за отваряне и избор на една фиксирана врата.

Вратите се монтират върху здрава алуминиева релса. Те се плъзгат без усилие и ще продължат да осигуряват същото високо качество за дълги години. Когато са отворени, те се сгъват добре и създават широк отвор с до 90% достъпност. Индивидуалните рамки увеличават количеството на естествената светлина в стаята, когато са затворени, а когато са отворени, създават впечатляващи условия за барбекюта и градински партита.

Вратите се предлагат с опция за сгъване навън или навътре. Това им позволява да бъдат инсталирани в почти всеки дом. Техните съвременни рамки от PVC имат уплътнения за отлична устойчивост на атмосферни влияния и спиране на течението. Когато се комбинират с енергоспестяващо ламинирано стъкло, те могат да постигнат рейтинг A + 14 за енергийна ефективност.

Може да харесате още...