E-SLIDE: отваряне на пространствата по нов начин

E-SLIDE

Актуалните архитектурни тенденции диктуват новите решения на градските пространства, като акцентът е поставен върху безпрепятствените гледки и контакта със света навън. Ето защо, все по-актуални и предпочитани стават панорамните-плъзгащи решения, прозорци от пода до пода, конструкции с нестандартни размери и необичайни възможности за отваряне.

E-SLIDE

Системата E-SLIDE на компанията VEKA предлага отваряне на пространството по нов начин, умело реагирайки на тенденциите на съвременния урбанизъм. Системата включва най-добрите качества на плъзгащите се конструкции. Отличителна черта на панорамните елементи на E-SLIDE е възможността за производство на големи структури. Прозорци с голяма площ, които пропускат много светлина. И самите профили са направени така, че да могат да използват широкоформатни прозорци с двоен стъклопакет. Конструкцията на геометричния профил не отнема нито един сантиметър от прозрачната повърхност от стъклото.

Използването на модерни фитинги позволява перфектно пасване на крилото по цялата дължина. В E-SLIDE се използва специален механизъм, който плавно контролира движещата се част, осигурявайки високо уплътнение на прозореца. Благодарение на това конструктивно решение, дори и едно масивно крило се контролира лесно и безопасно, а прозорецът има впечатляващи звукоизолационни свойства.

E-SLIDE

Панорамните плъзгащи се елементи се произвеждат в най-популярната версия – с една фиксирана и една движеща се част. В допълнение към класическия бял цвят, системата може да бъде направена във всеки цвят, от имитация на дърво до цветове, които имитират повърхността на благородни метали.

За повече информация: VEKA

Може да харесате още...