Easystep – нулев праг от Inoutic

https://youtu.be/Pnv4UMW0vS4

Днес съществуват много изисквания за свободното преминаване през вратите, породени от приобщаването на всички зони от сградите чрез тяхната достъпност, професионалната безопасност и влиянието на демографските промени.

Едно технически издържано решение за нулев праг дава Inoutic с продукта си Easystep.

Дори много ниските прагове от един или два сантиметра могат да създадат дискомфорт и да спънат преминаващите през вратите.

Нулевият праг Easystep осигурява удобство и премахва всички препятствия. Той се интегрира в пода и създава равна повърхност за преминаване.
Продуктът е създаден на базата на съществуващи решения за стандартен праг и включва наличните компоненти. Това улеснява работния процес.

Падащото механично уплътнение по долната страна на вратата осигурява постоянна плътност на вратата при дъжд. Вграден е дренаж от облагородена стомана, който отвежда водата.

Новият нулев праг Easystep се комбинира чудесно  с топлоизолиращите качества на профилната система за PVC прозорци и врати Eforte на  Inoutic  и благодарение на   термичното разделяне предотвратява загубите на топлина.  Ефективна защита срещу проникване с взлом  е  осигурена от допълнителните точки на заключване. Поддръжката и почистването са лесни и не предизвикват затруднения.

Може да харесате още...