ECturn Inside на ГЕЦЕ спечели награда за интериорни иновации за 2014 г.

Операторът за автоматични врати на панти GEZE ECturn Inside беше избран за победител в награждаването за интериорни иновации “Interior Innovation Award 2014”. Тази награда се присъжда от германската организация German Design Council по повод международното изложение за интериор и обзавеждане в Кьолн “imm cologne”.

Наградата за интериорни иновации („Interior Innovation Award“) е една от най-известните награди за дизайн в мебелната индустрия. Награждават се най-иновативните изпълнения във всички продуктови сфери на индустрията, с награди, разделени в категории „Селекция“, „Победител“ и „Най-добрият сред най-добрите“. Критериите за оценка включват качество или функционалност на дизайна и лесна експлоатация. Интернационалното жури се състои от дизайнери и представители на дизайнерски организации и медии. Всички от категорията “Победител“, включително и операторът за автоматични врати на панти GEZE ECturn Inside, ще бъдат представени на специално изложение, посветено на наградата за интериорни иновации („Interior Innovation Award“) по време на imm cologne 2014. Imm cologne ще се състои в Кьолн от 13-ти до 14-ти януари 2014. Във втория кръг на конкурса, журито ще избере 15 продукта от всички „победители“ за категорията „най-добрият от най-добрите“.

Автоматичният оператор за врати на панти GEZE ECturn Inside: Достъпност и естетичен дизайн

Достъпност и безопасност, комбинирани с оптимална свобода на дизайна: това и още много ни осигурява новият оператор за врати на панти ECturn Inside от ГЕЦЕ. Благодарение на компактните си размери, операторът може да бъде интегриран в крилото или в касата и по този начин да не нарушава външния вид на вратата. Устройството може да бъде монтирано на различни врати с минимална дебелина на крилото 55 мм, ширина до 1100 мм и с тегло до 125 кг. Гъвкавото разнообразие от специални функции като дистанционен контрол или звукови сигнали, посрещат различни нужди и изисквания на потребителите.


ECturn Inside
може да функционира в енергоспестяващи и автоматични режими. В енергоспедтяващ режим, операторът задвижва вратата на панти с намалена скорост, отговаряйки на изискванията на DIN 18650 Автоматични пешеходни врати. Лесно могат да бъдат свързани допълнителни сензори за безопасност, благодарение на стандартизирания интерфейс. В случай на прекъсване на захранването, допълнителна презареждаща се батерия гарантира максимална безопасност и в същото време вратата може да бъде отворена ръчно.

Елегантно решение: Скрит в касата на вратата, операторът за автоматични врати на панти ECturn Inside от ГЕЦЕ отваря вратите удобно и безопасно.

Може да харесате още...