Единични и двойни шумоизолирани офис преградни стени

преградни стени

Помещенията в офис сградите трябва да бъдат съобразени както с дейностите, така и с нуждите на своите ползватели или бъдещи наематели. Липсата на функционалност често създава пречки на наемателите и се налага те да променят или трансформират пространствата. През последните години все по-голямо внимание се обръща на помещенията в административните и офис сгради, още при изготвянето на проекта.

преградни стениЗащо да изберете офис преградни стени?

Най-често използван и съвременен начин за оптимизиране броя на помещенията и функционалното разпределение на пространствата е чрез използване на офис преградни стени, които осигуряват огромна гъвкавост и свобода при разпределението на всяка търговска или офис площ.

Офис преградните стени са отлично дизайнерско решение за постигане на естетически критерии, запазващи възможността за оперативни реконструкции, в зависимост от нуждите или желанията за промяна. В офис преградните стени могат да бъдат вградени изцяло моторизирани ламелни щори, които създават дискретна обстановка за делови срещи и разговори. С тяхна помощ може да регулирате светлинния достъп до помещението.

Шумоизолирани офис преградни стени – системи Flex line и Twin line.

преградни стениНай-рационалният вариант за разделяне и обособяване на отделни офис пространства е чрез използването на единични шумоизолирани офис преградни стени. Системата Flex line на Doormax осигурява сравнително ниска шумоизолация. При използване на единично закалено стъкло (дебелина 10 мм) може да бъде постигната шумоизолация Rw=32 dB, а при използването на специални шумопоглъщащи ламинирани стъкла тип Stadip silence 5.5.2 до Rw=36-38 dB. Основните предимства на системите Flex line са техният минималистичен дизайн и ненатрапчива визия на основните носещи профили, с височина от само 30 мм, чието покритие може да бъде в цвят натурална елуксация или всеки цвят по RAL. Flex line предоставя и пълна функционалност на вграждане на врати с цяла етажна височина, вградени в стъклената стена.

преградни стени

преградни стени

преградни стени

Системите Twin line, Twin line plus и Twin line structural с марка Doormax са двойни шумоизолирани офис преградни стени. Стъклото на Twin line е закалено. При Twin line plus е 55.2 Stadip silence – ламинирано, а Twin line structural е със структурно залепени стъкла.

Алуминиевата рамка на шумоизолираните офис преградни стени допринася за безупречната визия на системите.

Twin line structural е с повишена шумоизолация, която е сертифицирана до Rw=43 dB. на стъклените пана и на плътните панели до Rw=52 dB.

Обковът за офис преградните стени, както за единичните, така и за двойните, е произведен от разпознаваемите в световен мащаб гиганти Dormakaba и Colcom group.

Dorion предоставя цялостни решения в областта на офис преградните стени. Разберете какви са предимствата и ползите на системите, като се свържете с екипа на компанията.

Може да харесате още...