Еднодневен семинар „Пасивни сгради“ се организира на 18-ти ноември 2016 година

По време на семинара ще се запознаете с основните предимства на стандарта „Пасивна сграда“.

Стандартът „Пасивна сграда“ е стандарт за енергийна ефективност, като същевременно с това предлага комфорт на обитаване и икономически обоснована рентабилност. В Пасивната сграда се постига до 90% икономия от енергията необходима за отопление и охлаждане в сравнение с конвенционалните стандартни сгради и 75% икономия от енергията в сравнение със сгради ново строителство.

Пасивната сграда използва ефективно слънчевата енергия, както и енергията от вътрешните топлинни източници и прави излишна нуждата от конвенционални отоплителни системи.

Защо да се доверите на нас: Пасивна Къща България има повече от 5 години опит в областта на проектирането и изграждането на пасивни сгради. Акредитирани сме от Passivhaus Institute (PHI), като една от основните ни дейности е обучението и подготовката на специалисти в областта. Основният софтуер за проектиране на пасивни сгради – PHPP е достъпен на български език, благодарение на неуморната работа на нашия екип. До момента сме подготвили и сертифицирали повече от 30 специалиста в България и Европа. Зад гърба си имаме реализирани проекти на пасивни сгради. Също така сме представители на българския пазар на един от лидерите в областта на вентилационните системи с топлинна рекуперация – Zehnder Group GmbH.

Семинара ще се проведе по специално подготвени лекции, които отразяват натрупания ни опит и знания за Пасивните сгради!

Дата: 18-ти ноември 2016 г.

Времетраене: от 09:30 до 16.30 ч.

Място на провеждане: гр. София

Такса за участие: 120 лв без включен ДДС.

Подробности за предстоящия семинар можете да откриете на следния линк.

Ако желаете да вземете участие в семинара, моля пишете ни на e-mail: office@passivehousebg.com

Краен срок за записване: 15-ти Ноември 2016 г.!

Може да харесате още...