Еднокрилен изход за плоски покриви от Lamilux

Lamilux

Немската компания Lamilux вече предлага нов изход за плоски покриви в продуктовата си гама. Комфортната система отваря хидравлично стъкления елемент от 3 или 3,5 м чрез бутон. Подобно на легнала врата, прозорецът се отваря и предоставя 1 м широк изход към покрива. Това спестява много място на терасата и освен това е доста бързо: необходими само около 25 секунди, за да отворите елемента на 84 градуса.

Lamilux

Рамката е с вид на метална повърхност и тъй като стъклото и рамката са сглобени на едно ниво, а целият елемент е наклонен на пет градуса, при затворено положение на изхода се създава безпрепятствено оттичане за дъждовната вода. По този начин системата се самопочиства и доставя необходимото количество дневна светлина в помещенията.

Lamilux

Алуминиевите профили и софитът на системата могат да бъдат боядисани във всички RAL цветове, а тройният стъклопакет е закален против удари и е лесно достъпен за почистване. Като допълнително осигуряване, стандартно е инсталирана и фотоклетка, която не позволява на системата да се затвори, когато открие препятствие в зоната на входа.

За повече информация: Lamilux

Може да харесате още...