Ефективно остъкляване без загуба на топлина от Aluplast

Smart Slide e нова, плъзгаща се система за остъкляване от полския производител Aluplast.

Smart Slide е плъзгаща се врата с иновативен механизъм за затваряне, който позволява лесна и интуитивна работа. В системата са използвани TPE уплътнения, което спомага за много по-висок коефициент на топлоизолация, отколкото при други плъзгащи се врати.

Системата може да бъде препоръчана и по друга причина – тя позволява създаването на по-големи конструкции, отколкото при други системи. Крилото на системата Smart Slide може да бъде до 1,5 х 2,3 м.

Дълбочината на конструкцията на крилото е 70 мм, а остъклените елементи могат да бъдат с ширина до 41 мм. Това означава, че вратите, направени на базата на Smart Slide система, са не само функционални, но могат да бъдат използвани за създаване на големи конструкции, които са също така добре изолирани.

Smart Slide предлага интуитивно затваряне, леко плъзгане, модерен и класически дизайн, високо ниво на уплътняване и възможност за създаване на големи конструкции. Освен това, благодарение на богата гама от фурнири, вратите могат да се впишат във всеки тип интериор и фасада.

.

Може да харесате още...