Elegant – последно поколение прозоречна система от Deceuninck

На своето участие на архитектурно-строителната седмица в Интер Експо център, българската фирма Pasadoor – един от водещите вносители на PVC профили, обков и аксесоари за България, с гордост представи Elegant – последното поколение прозоречна система на белгийския производител  Deceuninck.

Deceuninck

Притежаваща отлични експлоатационни характеристики, системата за профили на прозорци Elegant е с изключителни стойности на топлоизолация и е екологична алтернатива на алуминиевата дограма. Със своя изцяло нов външен вид, „Elegant“ гарантира  100%  отлична топлоизолационна стойност на  Uf  равна на  0,93 W/m2K.  С дълбочина от  76 мм, системата  отговаря на всички потребителски изисквания – както за нови сгради, така и при реновиране. Elegant“предефинира бъдещето на прозорците.

Deceuninck

Deceuninck

Изключителен минималистичен вид
Иновативната профилна система Elegant печели престижната награда за дизайн RedDot. С тънкия си, изчистен вид, новата система с правоъгълни стъклодържатели, с антрацитното си сиво покритие, наподобяващо алуминий, създава прозорец с елегантен дизайн от напълно ново поколение.

Deceuninck

Специален и футуристичен
Изглежда елегантно, не само с алуминиевия външен вид, но и във всеки от тоновете, които предлага цветовата гама. 40 различни цветни фолия – подходящи за всеки индивидуален вкус и архитектурен стил – правят Elegant желан прозорец за всеки.

Повече светлина
Едва ли има повече светлина: стаите с прозорци Elegant се възползват от изключително тънкия дизайн на профилната система. Големите и стабилни прозорци, изработени със специална технология, правят помещенията слънчеви и обляни в светлина.

Стройна, изключителна и новаторска – Elegant представлява уникален дизайн без компромиси и заедно със своите уникални топлотехнически и експлоатационни характеристики, дава екологично и устойчиво решение.

За да отговори на нуждите на клиентите, Elegant е разработен в тясно сътрудничество с крайните клиенти и с участието на пазарните партньори на компанията. Благодарение на тези си качества, „Elegant“ отговаря на съвременните търсения и тенденции при производството на дограми и прозоречни системи.

Deceuninck

Можете да разгледате Elegant в шоурума на Pasadoor на адрес: София, ул. Кукуш 1.

За повече информация – Декьонинк България.

Може да харесате още...