Елегантни брави от Аïr

airhandle

Изборът на правилен хардуер значително влияе на потребителския комфорт при употреба на двойните и плъзгащи се врати, а истинските качествени врати винаги се познават по качествените брави. Изборът на двойни или плъзгащи се врати е голямо решение за дома. Новите широкоформатни врати оказват огромно влияние върху имота отвътре навън, а изборът на идеалните врати изисква добро планиране, което включва и довършителните работи, като хардуера.

airhandle

Гамата от брави Serenity от великобританската компания Аïr е специално проектирана за всички широкоформатни врати и е проектирана да функционира в пълна хармония с най-модерните тенденции. Дръжките се предлагат в серия от различни покрития, като потребителят може да избира финиш от полирана неръждаема стомана, PVD злато, сатениран хром, сребро, черно, антрацитно сиво и бяло. Тъй като нюансите като антрацитно сиво са най-популярни за алуминиевите врати, може да бъде избран цвят, съответстващ на дръжките с рамката, или да се акцентира чрез контрастиращи цветове

airhandle

Ергономичните двукрили и плъзгащи се врати са проектирани да направят отварянето на дома към околната гледка най-пълноценно, като предоставят отваряне и затваряне с минимално усилие. Благодарение на ергономично проектираните дръжки и уникална aïrglide технология, широките врати гарантират безпроблемна работа в продължение на много години.

С тези лесни за боравене брави, големите и тежки стъкла могат лесно да се отварят само с 2 пръста, което е идеално за всеки член на семейството. Елегантната естетика допринася за съвременен стил в дома посредством чистите линии на тънката дръжка. Това е идеално, когато се инсталират двукрили и плъзгащи се врати, които да придадат на дома съвременна характеристика.

За повече информация: Аïr

Може да харесате още...