Елегантни дограми от Deceuninck

Прозорците Flush Sash на Deceuninck са победител на G-Awards във Великобритания. Те са с дръжки, които се прибират в рамката за елегантен външен вид, който наподобява традиционните дървени дограми.


Системите изглеждат чудесно във всяко пространство, независимо дали са инсталирани в модерна къща или вила. Те безпроблемно се сливат с естетиката на сградите и прилягат равно към рамките, без да образуват неравности. Елегантните прозорци са висококачествени и предлагат рентабилна и надеждна функционалност. Сравнени с дограмите от алуминий или дърво, PVC-U прозорците са по-лесни за поддръжка, имат по-добри изолационни свойства и могат да намалят значително разходите за енергия и отопление.

Това остъкляване съчетава максимална енергийна ефективност и шумоизолация. Дограмите се предлагат в огромно разнообразие от цветови модели, а стъклата могат да бъдат допълнително закалени или ламинирани. За гарантиране на пълното спокойствие на обитателите, прозорците стандартно се предлагат с многоточково заключване.

Може да харесате още...