Елегантност и стил с жилищни огради и портали от Wisniowski

Wisniowski

Ако искате перфектна завършеност за вашия имот, то жилищните огради и портали са най-подходящото решение. Колекциите на Wisniowski ще отговорят на най-високите изисквания за елегантност, стил и качество. Системите на полския производител могат да бъдат комбинирани и адаптирани за всеки имот. Безупречно подбраните компоненти гарантират лесен и бърз монтаж, а еднородността на линията на целия проект улеснява това. Те осигуряват не само естетика, но и функционалност и безопасност. Богатството на наличните модели и финиши придава уникалност на имота, на който са монтирани.

Wisniowski

Wisniowski създава наистина вдъхновяващи колекции

Modern на Wisniowski е избор № 1 на любителите на съвременни тенденции. Колекцията включва модернистични модели, които освен елементите, изработени от стоманени профили, съдържат перфорирана ламарина и елементи от заварена мрежа. Системите ще гарантират вашата безопасност и ще осигурят превъзходно уединение. Моделите от колекцията са оборудвани с Multi Box – многофункционален ограден стълб с редица приложения. Оградните елементи са изработени от стомана и са защитени срещу корозия чрез горещо поцинковане и прахово боядисване в системата Duplex.

Wisniowski

Wisniowski

Колекцията Lux представя един нетрадиционен подход при проектирането на огради и включва 18 модела с различни дизайни. Моделите от колекция Style са в стилна форма и придават изключителна модерност на всеки имот. Колекцията Classic включва 13 модела огради с класическа форма. Wisniowski разработи и колекцията Vario, която е специално създадена, за да отговори на очакванията на широк кръг клиенти. Елегантността в най-добрата си форма може да бъде открита в колекцията Premium, в която попадат 7 вдъхновяващи модела огради. С колекцията Home Inclusive™ можете да създадете еднакъв дизайн на вашите жилищни входни врати, гаражни врати, както и жилищни огради и портали.

Wisniowski

Пълна продуктова гама на Wisniowski

Wisniowski

Продуктовата гама на Wisniowski се допълва от стъклени противопожарни врати, жилищни гаражни врати, жилищни входни врати, индустриални секционни врати, индустриални огради и портали и други. Компанията e създадена преди повече от 30 години и е най-големият производител на портали и гаражни врати, стъклени противопожарни врати, както и огради и входни врати за дома и индустрията в Полша. Благодарение на дългогодишния си опит и множеството реализирани проекти, екипът на Dorion ще ви предостави селекция от модели, които могат да бъдат комбинирани и адаптирани към всеки имот и напълно отговарят на най-високите изисквания за елегантност и стил. Dorion е официален дистрибутор на Wisniowski за България.

Wisniowski Wisniowski Wisniowski

Wisniowski

Може да харесате още...